torstai 24. joulukuuta 2009

Uutta vuotta kohti

Flunssa jatkuu, ei pahana, mutta lenkille ei ole ollut asiaa. Liikkumisen sijaan olen katsellut ensi vuoden kalenteria ja tehnyt alustavia kaavailuja ensi kesän kisoista ja muista tapahtumista. Osittain nämä suunnitelmat ovat kyllä vielä aika alustavia.

Aikajärjestyksessä:

28-30.5. Vänern Runt TuUL:n harrastepyöräilijöiden ryhmässä. Tämä on toistaiseksi aika epävarma, mutta mukavahan tuokin tapahtuma olisi kokea. Täysin ei-kilpailullinen tapahtuma, joten jos tuonne menen, tavoitteena on vain nauttia täysillä.

18-19.6. Vätternrundan. Tähän suhtaudun varmana, ilmoittauduttu on hyvissä ajoin - nythän kierros myytiin loppuun jo syksyn aikana. Tällä kerralla en laita itselleni mitään aikatavoitteita. 2008 lähdin klo 02 jälkeen, tänä vuonna ennen viittä, mutta ensi kesäksi pyysin aikaista lähtöä. Tarkoitus olisi siis ajaa pimeän ajan läpi ja nautiskella tapahtuman ilmapiiristä. Reippaastikin saatan ajaa jos siltä tuntuu, mutta ilman stressiä.

3.7. Tahko MTB. Tahkollekin olisi taas mukava mennä, mutta jos menen, niin tällä kerralla matkaksi voisi riittää yksi kierros. Tavoitteeksi voisi asettaa neljän tunnin alituksen.

17.7. Finntriathlon Joroisilla, puolimatka. Tämä on treenien suunnittelun suhteen päätavoite, vaikka en ensikertalaisena osaa aikatavoitteita asettaakaan. Jos alkukesällä ehdin johonkin lyhyempään triathloniin, voi sen perusteella ehkä asettaa tavoitetta. Katsotaan.

Näiden lisäksi ajan ainakin aluecupin tempoja; näihin suhtaudun enemmänkin treeneinä, mutta sopiva tavoite voisi olla, että kympin tempon saisi menemään alle 15 minuutin.

Tässä varmaan ensi vuoden päälinjat. Joitain muitakin tapahtumia: maantiekuntoajoja, MTB-marathon-cupin osakilpailuja tai juoksutapahtumia saattaa tulla ohjelmaan, sikäli kuin muihin kiireisiin sattuu sopimaan.

Ei kommentteja: