tiistai 14. huhtikuuta 2009

Kalustokavalkadi, osa 5: Argon18 Titanium



Joulukuussa 2006 Velotema myi hyvällä alennuksella pois seinällä roikkuneet Argon18 -maantierungot. Titaanimalli sattui olemaan minun kokoani, en osannut jättää ostamatta. Seuraavat kaksi kesää tämä oli ykkösmaantiepyöräni; viime syksynä myin vanhan kakkospyörän pois ja ostin tilalle kuitua, ja Argon alennettiin kakkospyöräksi. Keväthuollossa nostin tankoa muutaman millin, tästä tuli nyt pääasiassa hieman rauhallisempien lenkkien pyörä.

Tällä pyörällä on ajettu Pirkka, Mylly, Lapland Marathon, Vättern ja pari lyhyempää maantietapahtumaa. Runko on pitkillä matkoilla todella mukava ajaa, johtuneeko sitten titaanista vai muista ominaisuuksista. Jos PBP-unelmista tulee totta, niin näillä näkymin ajaisin sen reissun tällä pyörällä.

Tällä hetkellä runkoon on ruuvattu Campagnolon Chorus-osasarja, ja kiekkoina toimivat joko kuvan Ksyrium Elitet tai Campan Neutronit. Erittäin toimiva paketti kaikin puolin. PBP:tä silmällä pitäen voisi joskus kokeilla tässä Brooksin satulaa, josko olisi ylipitkillä matkoilla vielä mukavampi kuin Flite.

Nyt lähden avaamaan Argonilla maantiekauden ja tuulettamaan aikaerosumuja päästäni.

Ei kommentteja: