tiistai 9. helmikuuta 2010

Anteeksi, voisitteko toistaa?

Kuntoilijaa neuvotaan aina kuuntelemaan kehoaan. Tämä olisi paljon helpompaa, jos keho suvaitsisi ilmoittaa asiansa selkeästi ja kuuluvasti.

Eilen tein taas reippaamman tasavauhtisen hiihtolenkin, mutta sykkeet jäivät matalammalle kuin oli tarkoitus. Tämän päivän uinti oli aika väkinäistä vääntämistä, vaikka tarkoitus oli vain rennosti palautella. Ehkä lauantain pitkä luisteluhiihtolenkki verotti enemmän voimia kuin luulin.

Siirränpä siis huomiselle suunnitellut vk-vedot torstaille ja keskityn huomenna lepäämiseen. Viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä vielä vähintään saman mittainen hiihtolenkki kuin lauantaina, ainakin ajassa mitattuna (katsotaan nyt millainen keli tulee). Se saa sitten olla viimeinen pitkä lenkki ennen Finlandiaa ja Pirkkaa.

Eilen illalla lueskelin kaikenlaista Finlandiasta. Taitaa käydä niin, että joudun myöhään ilmoittautuneena lähtemään ihan viimeisissä lähtöryhmissä, ja aikamoisiin ruuhkiin saa ilmeisesti varautua. Ehkä on parempi olla asettamatta sinne mitään aikatavoitteita. Ilmoittautuessa kyllä kysyttiin tavoitetta, laitoin sinne kuuluisan ajan 3.33.33.

LISÄYS 10.2: olivatkin laittaneet minut Finlandian kolmoslähtöryhmään, loistavaa!

Ei kommentteja: