torstai 13. toukokuuta 2010

Viikot 17-18 ym.

Runsaat kaksi viikkoa sitten tiistaina 47km aamulenkki maantiellä, sen jälkeen pelkkää nollaa. Lenkin jälkeisenä päivänä alkoi flunssa, seuraavana viikonloppuna muutimme väliaikaisesta asunnostamme pois (ei, remontti ei ole valmis, joten nyt asumme toisessa väliaikaiskämpässä). Kannoin siis viikonlopun ajan huonekaluja ja laatikoita flunssaisena, ja tulin entistä kipeämmäksi. Toissapäivänä löytyi poskiontelontulehdus, toivottavasti antibiootti tehoaa - ainakin viime yö oli ensimmäinen yli viikkoon, kun pystyin nukkumaan heräämättä aina välillä yskimään.

Silloin kun asettelin tälle vuodelle tavoitteita, kuvittelin, että tähän aikaan vuodesta olisimme jo kuukauden tai kaksi asuneet remontoidussa kodissa, eikä hyvälle treenille olisi mitään käytännön esteitä. Kun asiat ovat menneet niin kuin ovat, taidan joutua vähän tinkimään tavoitteista. Vänerniä ja Vätterniä suunnittelen edelleen lähteväni kiertämään, ihan puhtaasti nautiskelun merkeissä, mutta Tahkosta ja Joroisista en ole enää ollenkaan varma. Joroisten triathloniinkaan ei ole enää kuin n. kaksi kuukautta, ja vähintäänkin seuraava kuukausi tulee olemaan aika rikkonaista tämän ns. oikean elämän takia. En halua, että liikunnasta tulee nyt ylimääräinen stressin aihe, eiköhän kesiä tule vielä tämän vuodenkin jälkeen. Katsotaan nyt.

1 kommentti:

Yeti kirjoitti...

Se on ihan selvä ettei liikunnasta saa tulla stressimomentti, silloin siitä ei ole paljon iloa tai hyötyä. Kyllä "oikea elämä" on kuitenkin tärkeämpi.